Pelan Pendidikan

Ibu Terpaksa Masukkan Amily Wad Emergency Sewaktu 4 Pagi

Terkejut saya tengok handphone selepas solat subuh ada dapat panggilan yang tak terangkat pada pukul 4 pagi. mak klien call bagitahu yang anaknya Amily terpaksa di masukkan wad Gleangles Kuala Lumpur. Pada hari yang sama jugak saya tidak cukup rehat kerana menguruskan isteri saya masuk wad di Sunway Medical Centre akibat demam denggi. Cepat-cepat saya …

Ibu Terpaksa Masukkan Amily Wad Emergency Sewaktu 4 Pagi Read More »

PruBSN SmartLink – Pelan Simpanan Pendidikan Untuk Anak Anda

Sebelum saya bercerita lebih lanjut mengenai PruBSN SmartLink, saya ingin bertanya satu soalan kepada anda. Sekiranya anda ada anak, adakah anda akan buka akaun bank untuk mereka? Saya pasti sudah tentu anda akan berbuat demikian. Ibu bapa yang mana tak sayang anak kan. Betul tak? Haiwan pun sayangkan anak, inikan pula manusia. Sudah tentu lah …

PruBSN SmartLink – Pelan Simpanan Pendidikan Untuk Anak Anda Read More »

WhatsApp WhatsApp us