Perkhidmatan

Menerangkan tentang perkhidmatan yang saya tawarkan kepada anda.

Kelebihan PruBSN Touch Yang Perlu Anda Tahu

Zaman sekarang ni teknologi semakin maju. Jadi syarikat takaful pun dah mula menggunakan pelbagai teknologi untuk memudahkan orang ramai terutamanya para client. PruBSN Touch adalah salah satu daripadanya. Terdapat pelbagai kelebihan prubsn touch yang perlu anda tahu.   Pada tahun 2016, PruBSN Takaful telah melancarkan satu portal online khusus untuk para client. Portal ini diwujudkan …

Kelebihan PruBSN Touch Yang Perlu Anda Tahu Read More »

Pelepasan Cukai Melalui Takaful – Tips Elak Cukai

Anda mesti rasa rugi kan bila bayar takaful tiap-tiap bulan secara konsisten. Tapi anda tidak pernah claim apa-apa pun. Jadi kali ni saya nak kongsikan tips untuk anda ‘elak’ cukai. Caranya adalah dengan buat pelepasan cukai melalui takaful.   Jangan salah faham pulak ya. Saya bukan nak ajar anda supaya tidak bayar cukai. Tapi untuk …

Pelepasan Cukai Melalui Takaful – Tips Elak Cukai Read More »

prubsn touch

Cara Nak Daftar PruBSN Touch – Step By Step

Baru-baru ni ramai yang bertanyakan pada saya tentang cara nak daftar PruBSN Touch. Kebanyakkan nya sebab nak ambil contribution statement. Maklumlah LHDN dah mula mintak bukti apa yang di claim dalam pelepasan cukai. Jadi saya buat post ini buat rujukan untuk daftar PruBSN Touch.   Kepada para client PruBSN Takaful, anda seharusnya register PruBSN Touch …

Cara Nak Daftar PruBSN Touch – Step By Step Read More »

Pembayaran PruBSN Takaful Cara Standing Instruction Guna Cimbclicks

Jika sebelum ini saya ada kongsikan pembayaran PruBSN Takaful dengan Cimbclicks. Jadi perkongsian kali ini lebih tertumpu kepada cara macam mana nak buat pembayaran prubsn takaful cara standing instruction guna cimbclicks. Cara ini lebih mudah kerana anda tidak perlu lakukan proses ini setiap bulan. Sekali anda setkan, pembayaran akan dilakukan secara automatik. Standing instruction adalah …

Pembayaran PruBSN Takaful Cara Standing Instruction Guna Cimbclicks Read More »

Pembayaran PruBSN Takaful Cara Standing Instruction Guna Maybank2u

Sebelum ini saya ada kongsikan mengenai pembayaran PruBSN Takaful dengan Maybank2u. Pada kali ini pula saya ingin kongsikan pembayaran PruBSN Takaful cara standing instruction guna Maybank2u. Jika anda tak mahu membuat pembayaran berulang kali pada setiap bulan, maka standing instruction adalah penyelesaian kepada masalah anda. Standing instruction adalah pembayaran dengan menggunakan kaedah pemotongan terus daripada …

Pembayaran PruBSN Takaful Cara Standing Instruction Guna Maybank2u Read More »

Pembayaran PruBSN Takaful dengan Cimbclicks

Pembayaran PruBSN Takaful dengan Cimbclicks Jika sebelum ini saya ada kongsikan pembayaran PruBSN Takaful dengan Maybank2u. Adalah tidak lengkap jika saya tidak kongsikan bagaimana cara untuk buat pembayaran PruBSN Takaful dengan Cimbclicks. Sebab saya yakin, ramai klien PruBSN Takaful yang menggunakan Cimbclicks. Selain maybank2u, cimbclicks juga adalah salah satu platform untuk perbankan internet. Jadi sudah …

Pembayaran PruBSN Takaful dengan Cimbclicks Read More »

Pembayaran PruBSN Takaful dengan Maybank2u

Pembayaran PruBSN Takaful dengan Maybank2u Saya yakin anda pasti tahu serta sering menggunakan Maybank2u. Maklumlah sekarang ni banyak transaksi dilakukan secara online. Termasuklah bayaran sumbangan bulanan anda. Kali ini saya akan kongsikan ‘step by step’ untuk melakukan pembayaran PruBSN Takaful dengan Maybank2u. Walaupun ianya mudah, tapi saya perlu cerita juga. Mungkin ada dikalangan anda yang …

Pembayaran PruBSN Takaful dengan Maybank2u Read More »

prubsn touch

Pembayaran PruBSN Takaful dengan PruBSN Touch

Pembayaran PruBSN Takaful dengan PruBSN Touch Anda boleh melakukan pembayaran PruBSN Takaful dengan PruBSN Touch. Ini adalah kerana platform yang disediakan khusus untuk para klien. Platform ini sangat mudah digunakan. Ianya juga ‘compatible’ sama ada pada komputer dan juga pada telefon pintar anda. Di bawah saya kongsikan ‘step by step’ untuk anda membuat pembayaran: 1. …

Pembayaran PruBSN Takaful dengan PruBSN Touch Read More »

PruBSN Takaful

Pembayaran PruBSN Takaful – Pelbagai Kaedah yang Ditawarkan

Kali saya ingin berkongsi tentang suatu perkara yang amat penting dalam takaful. Perkara ini sangat penting kerana ianya menentukan kelangsungan polisi anda. Yang saya maksudkan adalah kaedah pembayaran PruBSN Takaful. Terdapat banyak sebab menjadikan kaedah pembayaran adalah sangat penting. Bukan sahaja kepada PruBSN Takaful, malahan ianya juga sangat penting bagi anda. Dizaman yang serba canggih …

Pembayaran PruBSN Takaful – Pelbagai Kaedah yang Ditawarkan Read More »

Kerjaya Ejen Takaful - Team Khairil Hazri

Kerjaya Ejen Takaful – Peluang Menjana Unlimited Income

Seperti yang saya terangkan serba sedikit didalam profile peribadi, kerjaya ejen takaful ini bukanlah pilihan utama saya. Untuk pengetahuan anda, latar belakang akademik saya adalah dalam bidang kejuruteraan. Sudah pasti lah, tidak pernah terlintas dalam fikiran saya untuk menjadi ejen takaful. Sedikit pun tak pernah saya terbayang untuk jadi ejen.   Kalau dulu masa sekolah, …

Kerjaya Ejen Takaful – Peluang Menjana Unlimited Income Read More »

WhatsApp WhatsApp us