Ejen Takaful

Perkongsian tentang kerjaya sebagai ejen takaful serta tugas tugas mereka.

kelebihan kerjaya ejen takaful

Kelebihan Kerjaya Ejen Takaful Yang Ramai Tidak Tahu.

Setiap kerjaya pasti ada kelebihan masing-masing. Begitu juga dengan ejen takaful. Kali ini saya akan kongsi, hurai dan terangkan secara “detail” tentang kelebihan kerjaya ejen takaful yang mungkin tiada pada kerjaya lain.   Ramai yang beranggapan bahawa kerjaya sebagai ejen takaful ni tak ada masa depan. Malahan ada juga yang rasa jadi ejen ni “low …

Kelebihan Kerjaya Ejen Takaful Yang Ramai Tidak Tahu. Read More »

Kerjaya Ejen Takaful - Team Khairil Hazri

Kerjaya Ejen Takaful – Peluang Menjana Unlimited Income

Seperti yang saya terangkan serba sedikit didalam profile peribadi, kerjaya ejen takaful ini bukanlah pilihan utama saya. Untuk pengetahuan anda, latar belakang akademik saya adalah dalam bidang kejuruteraan. Sudah pasti lah, tidak pernah terlintas dalam fikiran saya untuk menjadi ejen takaful. Sedikit pun tak pernah saya terbayang untuk jadi ejen.   Kalau dulu masa sekolah, …

Kerjaya Ejen Takaful – Peluang Menjana Unlimited Income Read More »

Konsultasi Takaful – Khidmat Nasihat Percuma untuk Anda

Konsultasi Takaful – Khidmat Nasihat Percuma untuk Anda Selain dari menyediakan quotation, memberikan konsultasi takaful juga menjadi rutin harian saya. Pelbagai cara saya memberikan khidmat konsultasi tentang takaful. Antaranya adalah berhubung secara talian telefon dengan anda, berkomunikasi dengan whatsapp & facebook, dan bertemu secara terus dengan temujanji. Terpulang kepada anda. Anda bebas untuk memilih cara …

Konsultasi Takaful – Khidmat Nasihat Percuma untuk Anda Read More »

Quotation Takaful – Cadangan Perlindungan Takaful untuk Anda

Quotation Takaful Sebagai seorang ejen, menjadi salah satu tugas saya menyediakan quotation takaful bagi mereka yang berminat. Ini telah menjadi rutin seharian saya semenjak bergelar ejen takaful. Takde lah lama sangat nak siapkan satu quotation. Akan tetapi nak memberikan cadangan pelan yang terbaik dengan bajet yang sesuai tu menjadikan ia rumit sedikit. Kebanyakkan yang pernah …

Quotation Takaful – Cadangan Perlindungan Takaful untuk Anda Read More »

WhatsApp WhatsApp us